Familia lui Thibault este absolut devastată din cauza tragediei. Rudele lui nu au bănuit nimic: Thibaut nu a arătat semne alarmante, era bine, a fost un băiat vesel, zâmbitor", spune Chantal, mama sa, pentru sudinfo. 

Înainte de sinucidere, băiatul ar fi urmărit un videoclip pe smartphone-ul său care arată cum să te spânzuri fără dificultate. Mama și familia se întreabă de ce acest tip de film nu este cenzurat.

"Poliția a confiscat telefonul mobil, cu un video care arată cum să te spânzuri fără dificultate … Este scandalos să găsim acest lucru pe internet! De asemenea, doresc să vorbesc public, să avertizez alți părinți și să împiedic alte dezastre … ", a declarat mama. 

O anchetă judiciară a fost deschisă pentru a analiza videoclipul pe care tânărul l-a vizionat înainte de tragedie. O deziluzie sentimentală ar putea fi la originea gestului său de disperare. În rețelele sociale, rudele lui Thibault se întreabă cum poate fi un astfel de videoclip online. Moartea lui Thibault a scufundat întreaga regiune în durere şi revoltă.

 

Te-ar putea interesa și: