Bărbatul de 34 de ani, din Buzău,care locuia într-un autobuz dezafectat, amplasat lângă plaja, se împrietenise, vineri seara, cu cei patru adolescenți, două fete și doi băieț, veniți în weekend la Vama Veche. S-au simțit bine împreună și de aceea bărbatul i-a invitat să îi adăpostească, peste noapte, în “locuința lui”. A doua zi, spre prânz, trupul neînsuflețit al gălățeanului, aparent fără urme de violență, a fost găsit în autobuz, cei patru adolescenți dispăruseră.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că, în zori, tânărul de 17 ani a plecat singur pe plajă. La întoarcere, ar fi fost întâmpinat de victimă care, cu un ton agresiv,  i-ar fi sugerat să isi ia prietenii, care încă dormeau, și să plece. A urmat un schimb de replici dure iar la final, adolescentul, probabil in stare de ebrietate, l-a lovit pe bărbat, in mai multe rânduri, cu sticla de coniac pe care a avea in mână.

Deși cei patru prieteni au fugit , abandonând victima,  polițiștii i-au prins la scurt timp în gara Costinești.  L-au identificat rapid pe autor acesta fiind cercetat, din 2017, sub control judiciar pentru trafic și deținere de droguri. Astăzi dimineață, Răzvan Andrei Z. a fost arestat preventiv pe 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

    

 

Te-ar putea interesa și: