Evenimentul Zilei > Justitie > Administrația Străzilor, SALVATĂ. Hotărârea Tribunalului București, SUSPENDATĂ
Administrația Străzilor, SALVATĂ. Hotărârea Tribunalului București, SUSPENDATĂ

Administrația Străzilor, SALVATĂ. Hotărârea Tribunalului București, SUSPENDATĂ

USR a anunțat că hotărârea Tribunalului București de a desființa patru administrații a fost suspendată. Printre ele se afla și Administrația Străzilor.

„Încă o decizie a instanţei confirmă amatorismul deciziilor luate de Gabriela Firea. Tribunalul Bucureşti a decis suspendarea executării Hotărârii nr. 721/18.10.2018 a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Este vorba despre hotărârea prin care urmau să fie desfiinţate mai multe administraţii din Capitală: ALPAB (Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement -n.r.), Administraţia Străzilor, Administraţia Cimitirelor şi Administraţia Fondului Imobiliar. (…) Gabriela Firea s-a aventurat încă o dată într-un experiment administrativ sortit eşecului. Cred că Primarul Capitalei trebuie să-şi asume răspunderea politică pentru toată această cascadă de încurcături pe care le-a provocat din aroganţă şi din încăpăţânare”, a anunţat, pe Facebook, Roxana Wring.

Preşedintele USR Bucureşti susţine că Gabriela Firea trebuie să accepte că nu se pricepe la administraţie şi că orice zi pe care o petrece în fruntea Primăriei este un risc pentru bucureşteni, scrie Mediafax.

„Mai ales după această decizie a Tribunalului Bucureşti, se impune discutarea şi susţinerea proiectului USR Bucureşti privind dizolvarea şi lichidarea companiilor municipale. În acel proiect este un punct care prevede şi reînfiinţarea acestor administraţii pe care Gabriela Firea le-a vrut desfiinţate. Ele trebuie reformate, trebuie curăţate de incompetenţă şi clientelă politică şi trebuie puse să livreze servicii publice de calitate”, a completat Wring.