Evenimentul Zilei > Actualitate > Studioul „Cronicii cârcotaşilor”, sfinţit aseară de un preot
Studioul „Cronicii cârcotaşilor”, sfinţit aseară de un preot

Studioul „Cronicii cârcotaşilor”, sfinţit aseară de un preot

Mihai Găinuşă nu e sigur că poate duce greul emisiunii fără Huidu şi nici nu ştie ce format va avea. Un reporter EVZ a fost ieri la filmările ediţiei speciale a "Cronicii cârcotaşilor".

Printre invitaţii ediţiei speciale a „Cronicii Cârcotaşilor”, pe lângă trupa de bază, din care fac parte Oana Ioniţă, Mistreţu’, Puştiu’ şi Dezbrăcatu’, cărora li s-a alăturat şi Hrubaru, s-au numărat prieteni ai emisiunii: Călin Goia (Voltaj), Liana Stanciu şi soţul ei, Mihai Georgescu (Bere gratis), Cristina Ţopescu, analistul media Petrişor Obae, Elisabeta Lipă, Leonard Doroftei. Nu a lipsit o persoană foarte importantă pentru echipă, părintele Vasile, duhovnicul realizatorilor „Cronicii Cârcotaşilor”.

Vizibil emoţionat şi slăbit, Mihai Găinuşă şi-a cerut scuze de la bun început că nu va fi un moderator foarte bun, deoarece se află pentru prima dată în această ipostază.

Realizatorul părea că are nevoie de susţinerea invitaţilor, pentru că punea realmente în discuţie viitorul emisiunii şi faptul că o va putea duce în spate fără Şerban Huidu.

Acesta a fost de altminteri absent, iar din emisiunea care se difuzează azi au fost tăiate la montaj toate secvenţele în care se vorbea despre Huidu.

Mai mult, Mihai Găinuşă a refuzat să poarte orice discuţie referitoare la colegul său, spunând: „Acum vom vorbi doar despre viitorul «Cronicii Cârcotaşilor»”. Singura referire directă i-a aparţinut doctorului Cristian Andrei, care s-a alăturat invitaţilor mai târziu şi a declarat: „Şerban a început un parcurs prin care îşi va schimba viaţa total pe dinăuntru”.

Părintele Vasile s-a referit indirect la Huidu, când a spus că toate încercările prin care trece (Huidu – n.r.) sunt încercări de la diavol şi „când diavolul te lasă în pace, înseamnă că îi faci voia”.

Scenarii pentru „Cronicuţă”

Toţi invitaţii, cei din platou, vedetele şi oamenii cărora Oana Ioniţă le-a luat interviu pe stradă au fost de acord că emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” nu trebuie să se oprească aici.

Sub ce formă rămâne în sarcina lui Găinuşă şi a echipei să decidă. Întrebat cum ar vedea el formatul Cronicuţei, Mihai a răspuns: „nu ştiu, abia am reuşit să fac această emisiune. Întreabă-mă săptămâna viitoare”.
"N-am dormit deloc azi-noapte, ştiind că o să fac această emisiune.”
MIHAI GĂINUŞĂ prezentator şi realizator al „Cronicii Cârcotaşilor”

Citiţi şi:

  • Mesajele cititorilor pentru Şerban Huidu: "Cronica nu va mai avea acelaşi succes fără tine"
  • Şerban Huidu nu a participat la ediţia specială a "Cronicii Cârcotaşilor"
  • "Cronicuţa", încotro? Şerban Huidu nu va mai fi prezentator
  • Prima declaraţie publică a lui Şerban Huidu după accident: "Nu voi mai apărea în prim plan la Cronică"