Propunere indecentă? Adi Mutu se jură că-i un soţ cuminte

Propunere indecentă? Adi Mutu se jură că-i un soţ cuminte

Ziarul Fanatik a dezvăluit că în urmă cu câteva săptămâni, atacantul a sunat-o pe cântăreaţa Antonia pentru a-i propune o întânire romantică.

Se pare că pentru Adrian Mutu, 33 de ani lucrurile merg tot mai prost. Aflat în cel mai mai dificil moment al carierei de fotbalist şi acuzat că s-a numărat printre clienţii reţelei «Curve de lux» constituită de Andreea Marta, acum Mutu a fost acuzat şi că încearcă să dea iama pe la nevstele altora. Ziarul Fanatik a dezvăluit că atacantul i-a făcut propuneri indecente Antoniei.

Supărat Adrian Mutu a reacţionat pe contul său de twitter: "Ce a scris ziarul Fanatik despre faptul ca eu aş fi sunat-o pe Antonia m-a lasat mut. Probabil cineva i-a facut vreo glumă, dar eu personal nu am sunat-o şi mai mult nici măcar NU m-am întîlnit vreodată cu ea... Eu am o familie foarte frumoasă, pe care o iubesc şi pe care încerc sa o apăr de astfel de poveşti şi mai ales de aceste persoane meschine. Ar trebui să aveţi mai mult respect pentru mine cât şi pentru Antonia, fiind o femeie căsătorită ca şi mine!!"

Conform săptămînalului sportiv, în urmă cu câteva săptămâni, Adrian Mutu ar fi sunat-o pe frumoasa, dar căsătorita cântăreaţa de 23 de ani, Antonia. "Îmi place foarte mult cum cânţi, dar te admir şi ca femeie. Dacă vrei să ne vedem mi-ar face mare plăcere, mai ales că vin în curând în România. Cine ştie, poate o cafea, poate se va înfiripa ceva... Dacă nu vrei să ne vadă cineva în ţară, te aştept în Italia", susţine Fanatik că ar fi fost cuvintele fotbalistului. Şocată, tânăra i-a tăiat avântul şi i-a dat un răspuns ce nu a lăsat loc la interpretări.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Este o jignire mare ceea ce faci tu, pentru că sunt femeie măritată şi tu ştii bine asta. În plus, şi tu eşti însurat şi nu procedezi corect faţă de familia ta. Consider asta o glumă proastă, gen "Camera Ascunsă", şi refuz să cred că la telefon este adevăratul Adrian Mutu. Dacă nu termini cu insistenţele voi face totul public în presă pentru a vedea toată lumea ce fel de om eşti".