Cele mai grave cazuri, cu cele mai ameţitoare şpăgi, au în centru lideri marcanţi ai partidului care conduce România de doi ani, de la Guvern şi din Parlament.

Partid care vrea să acapareze total puterea în România, la alegeri parlamentare.

PSD pare un burete care musteşte de corupţie şi din care curg cazuri tot mai murdare de corupţie. Dacă ridici puţin buretele îmbibat cu mâzga şpăgii dai peste tot felul de gândaci, care mai de care mai respingător, care şi-au făcut cuib sub protecţia acestui partid.

Cu fiecare lider pus sub acuzare, arestat, trimis în judecată şi condamnat devin tot mai clare motivele pentru care un fost ministru spunea speriat în interceptări: ”Să fugim din acest grup infracţional organizat”.

Când liderii unui partid sunt în politică pentru şpăgi şi pentru a căpuşa resursele statului, nu mai putem să vorbim de organizaţii politice. Oamenii aceştia nu sunt acolo pentru a impune vreo doctrină sau pentru a schimba ceva în societate conform unor principii politice.

S-au adunat intr-un partid numai şi numai pentru a face bani.

Cu orice preţ. Prin orice mijloace. Fără scrupule. Sunt o mafie în toată puterea cuvântului. Un grup infracţional organizat.

Acest grup speră să acapareze România total în urma alegerilor prezidenţiale, având ca principali aliaţi toţi românii care nu mai vor să voteze.

Milioane de români au renunţat să-şi mai exercite dreptul la vot în ultimii 25 de ani, dezamăgiţi de politicienii în care şi-au pus speranţa. În mod paradoxal, cei mai ticăloşi dintre politicienii care au dezamăgit vor profita de pe urma celor care refuză să mai voteze.

Publicul are acum convingerea că PSD e susţinut de o majoritate care acceptă hoţia şi votează politicieni corupţi. Este o impresie falsă pe care hoţii au tot interesul să o păstreze pentru a determina un absenteism şi mai mare.

Adevărul este însă vizibil în cifre simple.

Sunt peste 18,2 milioane de români cu drept de vot. 4,8 milioane au votat cu Nastase, 4,5 milioane au votat cu Geoana si 4.4 milioane au votat USL în anul alegerilor parlamentare.

Aproape 14 milioane de români ar putea da peste cap toate calculele şi scenariile formulate de şmecherii care trag sforile în politică. Cu cât vin la vot mai mulţi dintre ei, cu atât este mai mic procentul pe care îl pot controla cei din grupul infracţional organizat.

Este un adevăr simplu, uşor de priceput, pe care caută să-l mascheze grupul infracţional organizat din politică.