În urmă cu doi ani, Casa Regală a Marii Britanii a dat publicității două noi fotografii ale Prințului de Wales, Charles, și ale familiei sale, cu ocazia aniversării a 70 de ani. În fotografiile făcute de fotograful Chris Jackson în grădina Clarence House, reședința oficială a prințului Charles și a ducesei de Cornwall, apar și cei trei nepoți ai moștenitorului Coroanei Britanice – prințul George, prințesa Charlotte și micul prințul Louis.

În fotografie apar, astfel, prințul Charles și soția sa, Camilla, ducesă de Cornwall, ducele și Ducesa de Cambridge, William și Kate, alături de cei trei copii ai lor – prințesa Charlotte, prinții George și Louis -, precum și ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan.

Recent, o sursă a susținut că a fost dificil ca cei din fotografie să fie aranjați, întrucât „nici William, nici Harry nu au depus mult efortul să se pună la dispoziția fotografului”, marcând, astfel, tensiunile dintre cei doi frați.

Este pentru a treia oară când sunt date publicității fotografii oficiale cu prințul Louis, născut anul acesta, la 23 aprilie. Primele fotografii oficiale cu cel mai mic membru al familiei regale au fost făcute publice pe 6 mai, iar următoarele la botezul care a avut loc în iulie. Prințul Louis a apărut pentru prima dată în public în aceeași zi în care s-a născut, când a părăsit maternitatea alături de părinții săi.

În 2018, prinţul Charles de Wales, primul în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, împlinit 70 de ani. Când va deveni monarh, va fi moştenitorul care a aşteptat cel mai mult dintre toţi predecesorii săi din ultimii o mie de ani, să urce pe tronul Marii Britanii.

Între 1981 și 1996 Prințul Charles a fost căsătorit cu Diana, Prințesă de Wales, mama prinților William și Harry, iar în 2005 s-a căsătorit cu Camilla, ducesă de Cornwall.

Autorii cărții Finding Freedom descriind relația lui Charles și Harry ca fiind „complicată”. Între timp, Meghan l-a catalogat pe Charles ca fiind un al doilea tată pentru ea, susțin biografii.

Acestea doar câteva detalii picante din viața Familiei Regale, făcute public în volumul Finding Freedom, ai cărui autori sunt Omid Scobie și Carolyn Durand.

Scobie a spus astăzi că, deși nu au intervievat cuplul, „mulți” prieteni le-au dezvăluit informații – oferind „o lentilă cuplului prin intermediul prietenilor și a cercului lor de asistenți”.

Persoanele din interiorul palatului au descris cartea drept „decontare de scor”, după ce Harry și Meghan au părăsit Familia Regală pentru o viață în Los Angeles – după ce și-au anunțat brusc intențiile în ianuarie, într-o acțiune care a lăsat-o pe „Regina” rănită.