Evenimentul ZileiPoliticaAdevărul despre Sorina Pintea: „Așa e viața politică”. Un nume greu sparge gheața

Adevărul despre Sorina Pintea: „Așa e viața politică”. Un nume greu sparge gheața

Adevărul despre Sorina Pintea: „Așa e viața politică”. Un nume greu sparge gheața
La o scurtă „analiză” a situației actuale a fostului ministru al Sănătății Sorina Pintea, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a concluzionat că „așa e viața politică în România”.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a vorbit despre ancheta DNA ce o vizează pe Sorina Pintea, managerul Spitalului Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș, din Baia Mare.

„Eu cred în prezumția de nevinovăție și cred, în altă ordine de idei, în instituțiile statului român. Cred că au învățat să nu mai genereze abuzuri ca-n cazul meu.

Chiar dacă am fost în cele mai ordinare pușcării din România, sunt primarul mun. Baia Mare si tot ce mi s-a pus în cârcă a fost neadevărat.

Dar asta e viața politică în România, mai treci și prin Guvern, și prin Parlament… și prin pușcării” a afirmat Cătălin Cherecheș, la România TV.

Reamintim că fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, a fost audiată, sâmbătă, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, într-un dosar de corupţie, fiind adusă în cursul dimineţii, de anchetatori, cu mandat de aducere, de la Baia Mare. După audieri, aceasta a fost reținută pentru 24 de ore de procurorii DNA, fiind acuzată de luare de mită.

Manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare şi fost ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea ar fi fost prinsă în flagrant de procurorii DNA în timp ce primea o sumă de bani drept mită în biroul său din unitatea medicală pe care o conduce, arătau, vineri seară


Accesează: