Adevărul despre obuzul care a provocat panică în Capitală. Poveste romantică

Adevărul despre obuzul care a provocat panică în Capitală. Poveste romantică

Locatarii unui bloc din Capitala au fost evacuaţi, duminică, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit, în apartamentul bunicii sale, un obuz

Locatarii unui bloc din sectorul 3 al Capitalei au fost evacuaţi, duminică după-amiază, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit, în apartamentul bunicii sale, un obuz.

Obuzul a fost ridicat de pirotehniști, urmând să fie detonat într-un poligon, în condiții de siguranță. După ce obuzul a fost ridicat, locatarii imobilului s-au întors în locuinţele lor, a anunţat Poliţia Capitalei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bătrâna din Bucureşti, din cauza căreia a fost evacuat un bloc întreg după ce nepotul ei a anunţat la 112 că ea are în dulap un obuz activ, a spus că nu știa ce este acel obiect, primit cadou de soţul ei, care a fost pe front, anunță  observator.tv.

În jurul orei 16:00, prin apel 112, un bărbat a sesizat, că a găsit în apartamentul bunicii, un obuz.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 23 Poliție, fiind informat și ISUBIF. S-a dispus evacuarea locatarilor din imobil pentru a permite acțiunea de extragere a elementului de muniție. La fața locului se deplasează și specialiștii Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR. Urmează că polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase să efectueze cercetări în vederea stabilirii modului în care proiectilul a ajuns în posesia persoanei", se precizează într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.