Evenimentul Zilei > Actualitate > Acesta să fie ADEVĂRATUL MOTIV al SINUCIDERII Mădălinei Manole? Adevăruri ASCUNSE despre DRAMELE artistei
Acesta să fie ADEVĂRATUL MOTIV al SINUCIDERII Mădălinei Manole? Adevăruri ASCUNSE despre DRAMELE artistei

Acesta să fie ADEVĂRATUL MOTIV al SINUCIDERII Mădălinei Manole? Adevăruri ASCUNSE despre DRAMELE artistei

Fostul soț al Mădălinei Manole, Petru Mircea, a vorbit despre copilăria tristă pe care a avut-o artista din cauza părinților săi.

Îndrăgita artistă a ales să moară, chiar în ziua când împlinea 43 de ani. Petru Mircea, a dezvăluit că artista a avut o copilărie care a marcat-o profund.

"Copilaria ei a fost marcată de bătăi, aplicate ei, fratelui, dar și mamei, din partea tatălui, dar și de infidelițati din partea ambilor parinți. Au fost perioade care au marcat-o foarte tare pe soția mea.

Într-una din zile, când tatăl ei a venit acasă de la serviciu, în stare avansata de ebrietate, tatăl a pus mana pe chitara cea mai draga a Magdei și a rupt-o pe spinarea soției. Magda plângea de fiecare dată când îmi povestea asta", povestea Petru Mircea, potrivit Libertatea.

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală.