Îndrăgita artistă a ales să moară, chiar în ziua când împlinea 43 de ani. Petru Mircea, a dezvăluit că artista a avut o copilărie care a marcat-o profund.

"Copilaria ei a fost marcată de bătăi, aplicate ei, fratelui, dar și mamei, din partea tatălui, dar și de infidelițati din partea ambilor parinți. Au fost perioade care au marcat-o foarte tare pe soția mea.

Într-una din zile, când tatăl ei a venit acasă de la serviciu, în stare avansata de ebrietate, tatăl a pus mana pe chitara cea mai draga a Magdei și a rupt-o pe spinarea soției. Magda plângea de fiecare dată când îmi povestea asta", povestea Petru Mircea, potrivit Libertatea.

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală.