Evenimentul Zilei > Actualitate > ADEVĂRUL despre CĂSĂTORIA și AVEREA Ilenei Ciuculete. „Am recunoscut că am înșelat-o…”
ADEVĂRUL despre CĂSĂTORIA și  AVEREA Ilenei Ciuculete. „Am recunoscut că am înșelat-o…”

ADEVĂRUL despre CĂSĂTORIA și AVEREA Ilenei Ciuculete. „Am recunoscut că am înșelat-o…”

Ies la iveală noi informații despre regretata cântăreață, Ileana Ciuculete! Mai exact, Cornel Galeș a vorbit despre averea Ilenei Ciuculete, dar și despre relația pe care a avut-o cu regretata artistă. Acesta susține că întrei ei doi a fost „o dragoste matură” și, chiar dacă a înșelat-o, lucrurile între ei erau foarte clare și simple.

„Lucrurile sunt foarte simple. Între mine și Ileana a fost o dragoste matură. Noi ne-am căsătorit la o vârstă și după niște relații anterioare. Asta implică o anumită experiență. Ea făcea parte din categoria femeilor care știau ce vor. Era foarte determinată, nu puteai să o înșeli la vedere, cum se spune.Am recunoscut că am înșelat-o o singură dată. Eu timp de 26 de ani nu am lucrat decât o scurtă vreme în alt domeniu. Ileana Ciuculete și cum mine am avut o căsătorie atipică”, a explicat Cornel Galeș, la Antena 3, potrivit cancan.ro.

Cât despre avere, Cornel Galeș susține că Ileana Ciuculete nu a lăsat mare lucru de valoare, așa cum s-a speculat: „Ileana a fost judecată, de o categorie de oameni, că face parte din această structură a artiștilor profesioniști care sunt foarte bogați. Ea a lăsat o mică vilă, care s-a vândut. Această vilă a venit cu o avalanșă de datorii. Ea trebuia vândută acum cinci ani, nu pe patul de moarte, așa cum se vehicula. Ileana nu a avut niciun cont. Ca avere, a fost acest imobil care trebuia vândut de multă vreme, în legătură cu aurul, noi cumulam niște bijuterii personale. Le luam din Turcia, ca apoi să le vindem, deci nu există nimic”.