Adelina Pestrițu a renunțat la lux. Fanilor nu le-a venit să creadă

Adelina Pestrițu a renunțat la lux. Fanilor nu le-a venit să creadă Sursa foto: Dreamstime

Adelina Pestrițu și soțul ei, Steblea Virgil, au mai multe mașini de lux, dar se pare că au renunțat la ele. În acest weekend, cei doi au mers la cafenea cu metroul. Fanilor nu le-a venit să creadă că influencerița merge cu metroul, asta pentru că aceasta se afișează pe Instagram cu cele mai scumpe automobile, dar și cu haine, vacanțe scumpe și cu haine pe care puțini și le permit.

Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile de lux

„Ne bucurăm că ai decis să folosești metroul. Să înțeleg că se întâmplă foarte rar și din acest motiv ai marcat momentul”, a scris o urmăritoare.„Bravo, să mergeți mai des și în aglomerație dacă se poate, lumea adevărată se vede în afara confortului solitar al propriei mașini!”, a scris altcineva.

 

View this post on Instagram

 

Ne puteți urmări și pe Google News

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Adelina le-a spus fanilor că nu se aștepta să fie așa aglomerat în metrou în weekend. Pentru plimarea cu metroul, ea a ales o pereche ce blugi largi, adidași și geacă neagră. Aceasta și-a făcut mai multe poze pentru a le arăta fanilor că se adaptează în orice loc.

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a lucrat ani întregi în televiziune, dar acum se oucpă exclusiv de activitatea ei din online. Aceasta se concentrează pe crearea de conținut și gestionarea propriului ei brand pe rețelele sociale. În prezent, ea este una dintre cele mai urmărite influencerițe de pe Instagram.

adelina si virgil

Sursa foto EVZ

Conform datelor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), firma Adelinei Pestrițu, Space Media Production, a avut o performanță financiară remarcabilă în anul 2022. Cu contracte de imagine bine plătite și activități în domeniul agențiilor de publicitate, firma a înregistrat o cifră de afaceri netă de 1,9 milioane de lei și un profit net de 1,18 milioane de lei în acel an.

Cheltuie o avere pe haine

Fosta lui Liviu Vârciu duce o viață de lux de când a plecat din televiziune. Ea și soțul ei, Steblea Virgil, pleacă des în vacanțe de lux și își cumpără haine de la cele mai scumpe branduri. Gențile și hainele influenceriței valorează mai mult ca un penthouse. Aceasta are o vilă impresionantă și își face timp în fiecare săptămână să meargă la salonul de înfrumusețare pentru a arăta bine.

De multe ori, Adelina le-a povestit fanilor pe Instagram că nu se poate abține de la cumpărături. Ea își cumpără haine aproape săptămânal, spre nemulțumirea soțului său.