– EVZ: V-ați întors de curând de la New York. Cum este readaptarea? Veți mai merge în New York?

– Adela: Readaptarea a fost grea, a durat două săptămâni, sigur că plănuim să ne mai întoarcem în New York pentru că e oraşul care ne place cel mai mult.

– În ce proiecte sunteți implicați?

– Adela: Începe sezonul estival deci concertele cu DJ Project vor fi din ce în ce mai multe, activitatea mea pe blog este intensă, pe www.adelapopescu.eu am inaugurat o nouă rubrică, aceea de Video însoţită şi de un canal propriu de YouTube. -Radu: Există câteva proiecte despre care nu pot vorbi acum. Ce pot să zic este că timpul liber îl dedic pasiunii mele pentru fotografie, vreau să mă dezvolt şi în direcţia asta.

– Ce va întreabă oamenii când va văd pe stradă?

– Adela: Majoritatea ne întreabă când ne căsătorim şi când facem copii şi probabil că aceste întrebări au ajuns să fie şi cele mai haioase pentru că le auzim extrem de des.

– Cât de greu este să păstrezi o relație când ești în atenția tuturor?

– Adela: Cred că noi doi ne-am potrivit de la început foarte bine, sigur că pe parcurs mai apar decalaje, dar ar fi anormal să nu apară. Le-am depăşit iubindu-ne şi înţelegând că fiecare hop nerezolvat aduce după sine o cascadă de neînţelegeri şi atunci ne-am dorit să lămurim fiecare eventuală problemă. Să nu rămână nimic nerezolvat, nespus. – Vă gândiți la căsătorie?

– Adela: Suntem împreună de mult timp, sigur că ne gândim la căsătorie, dar nu ştiu de ce… eu niciodată nu am visat la ziua nunţii, pentru mine nu este un “must”, cred că doi oameni sunt legaţi cu adevărat pe viaţă şi în cel mai puternic mod printr- un copil. Aşa că pentru mine acela va fi un eveniment cu adevărat important.

– Fotografiile pe care ți le-a făcut Radu sunt foarte reușite. Pe când o expoziție?

– Adela: Aşa cum mă surprinde el nu reuşeşte nimeni, o dată pentru că e chiar foarte talentat şi doi, pentru că mă cunoaşte cel mai bine.

– Radu: Sper că până la sfârşitul anului. Este o idée pe care am primit-o deja de la cei apropiaţi şi o iau foarte în serios.