Ada Nicole lansează piesa "Hai Hui"

Ada Nicole lansează piesa "Hai Hui"

În peisajul muzical autohton şi-a făcut apariţia o nouă tânără cu un look fresh. Ada Nicole are 22 de ani, e din Bucureşti şi este pasionată de muzică încă din copilărie.

După câteva lecţii de canto şi câteva colaborări nereuşite, i-a cunoscut pe Daniel Alexandrescu de la K1 şi Stevie Bass, cei care i-au compus şi melodia de debut promovata de K1 Production. "Hai Hui" este o piesă de vară, pe care să o asculţi în orice moment al zilei. Aceasta te prinde imediat iar vocea Adei Nicole este cu adevărat specială", au declarat cei doi compozitori.

Ada Nicole spune că i se potriveşte piesa şi poate pentru că este o tânără mai specială, noncoformistă. "Îmi plac cursele de maşini, motoare şi sporturile extreme. Am avut multe accidente din această cauză, însă sunt OK. Pot spune că sunt o tipă "Hai Hui", care caută mereu ceva nou, ceva cool. Pentru mine şi muzica este o adevărată încercare, însă îmi place foarte mult ce fac şi nu o să mă plictisesc niciodată". Vă invităm şi pe voi să ascultaţi piesa "Hai Hui" în continuare. http://www.youtube.com/watch?v=Ys7a6d0zO-w&feature=youtube_gdata_player 

Ne puteți urmări și pe Google News