Evenimentul Zilei > Monden > Ada Condeescu, despre Mălăele: „Horațiu este un partener extrem de generos”
Ada Condeescu, despre Mălăele: „Horațiu este un partener extrem de generos”

Ada Condeescu, despre Mălăele: „Horațiu este un partener extrem de generos”

Vară aglomerată pentru Ada Condeescu, cunoscută actriță premiată la Berlin cu Trofeul Shooting Stars, pentru unul dintre cei mai buni 10 actori europeni.

După succesul cu rolul Anei, personajul principal feminin din spectacolul de teatru „Jocul vieții și al morții”, spectacol ce a avut premiera în luna februarie și a cărui regie este semnată de Horațiu Mălăele, Ada a fost chemată să joace atât într-un film de debut al unui regizor austriac, cât și în Italia. „Am mai multe oferte și asta mă face foarte bucuroasă. În această vară, până în toamnă voi filma un nou rol principal, de data aceasta în filmul de debut al unui regizor austriac. Două luni am să zbor prin Austria, Germania, Serbia și se pare că și România, apoi s-ar putea să plec din nou pentru un alt rol principal, de data asta în Italia – deocamdată este secret, dar voi fi onorată să vă dau toate detaliile atunci când voi putea”, povestește tânăra actriță.

Despre colaborarea cu Horațiu Mălăele, celebrul actor pe care îl are partener pe scenă, Ada spune că a fost o experiență unică. „Horațiu este pentru noi toți un partener și un regizor extrem de generos. Am învățat lucruri importante pentru mine ca actriță, mi-a oferit o și mai mare încredere în mine și o relaxare în joc extraordinară, uneori nici nu mă mai recunosc. Cel mai important lucru pe care l-a învățat de la Mălăele: „Plăcerea de a fi pe scenă și conștiința că publicul este în mâna ta”.