Evenimentul Zilei > Social > Ada Condeescu a fost transformată în divă italiană
Ada Condeescu a fost transformată în divă italiană

Ada Condeescu a fost transformată în divă italiană

Ada Condeescu, actriţa care a câştigat Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin alături de echipa filmului “Eu când vreau să fluier, fluier”, dar şi premiul pentru cea mai bună actriţa la Festivalul de la Sarajevo, cu rolul din “Loverboy”, a acceptat propunerea hairstylistului Adrian Perjovschi de a fi transformată într-o divă italiană a anilor '60.

Tema a fost inspirată din următorul film în care Ada Condeescu va interpreta rolul principal, “Dincolo de calea ferată”, în regia lui Cătălin Mitulescu, care va avea premieră la finalul lunii aprilie, confor unui comunicat de presă.

 ”Pentru şedinţa foto am pornit în primul rând de la personajul meu din film, Monica. Ea este frumoasa din cartier a cărui iubit pleacă în Italia să lucreze, în timp ce ea rămâne aici, visând la acea ţară străină, la limba italiană, la muzica de acolo, la oraşele italieneşti. Transformarea de la studio este într-un fel mai mult transformarea Monicăi, felul în care ea se visa, în care îşi imagina că poate arăta într-o altă lume, imaginea clasică a divei italiene cu rochie roşie mulată, părul desfăcut şi strălucitor, machiaj care să-i facă ochii şi mai negri, şi mai frumoşi”, spune Ada Condeescu.

 “Imaginea de diva, senzuală, voluptoasă, o frumuseţe autentic italiană este ceva ce nu se va demoda niciodată”, spune hairstylistul Adrian Perjovschi.

Make-up artist Cristina Bârsan explică rolul machiajului în completarea imaginii: “Am ales un machiaj inspirat din stilul anilor '60, un machiaj în stil italian, unde accentul cade pe ochi, aceştia fiind foarte bine conturaţi cu creion dermatograf şi multe gene false. Linia ochiului este subliniată de eyeliner, făcând astfel ca femeile care poartă acest machiaj, să fie adevărate cuceritoare. Ada are nişte buze mari, senzuale, pe care le-am colorat într-o nuanţă nude, făcând astfel că look-ul de divă să fie complet”, spune make-up artistul despre machiajul care a completat ţinuta ei.