ACUZAȚII fără PRECEDENT pentru PRINȚ. Își face de RUȘINE țara! A ÎNCĂLCAT REGULAMENTELE MILITARE - VIDEO

ACUZAȚII fără PRECEDENT pentru PRINȚ. Își face de RUȘINE țara! A ÎNCĂLCAT REGULAMENTELE MILITARE - VIDEO

Prințul Harry este acuzat că a încălcat flagrant regulile militare britanice pentru că a purtat barbă atunci când se afla în misiune purtând uniforma oficială.

Fratele lui Willam a părăsit armata în 2015, dar și-a făcut apariția la Remembrance Sunday, ceremonie care a avut loc în Londra, îmbrăcat ca un militar cu...barbă. Regimentul nu a fost de acord cu acest look.

„Prințul Harry ne face de rușine. Bărbile nu au ce căuta în armata Reginei. Ar fi trebuit să se bărbierească pentru acest eveniment important”, au reacționat „colegii”. 

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării Britanic îi ia apărare: „Având în vedere că el nu mai face parte din forțele speciale și este în același timp membru al Familiei Regale, are voie să poarte barbă în ceremonii, așa cum a făcut-o și bunicul lui cu mândrie pentru țară”, a spus acesta conform Daily Mail. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Sâmbătă, 11 noiembrie, Marea Britanie a marcat Armistice Day (Ziua Armistiţiului), aniversarea unui acord de încetare a focului semnat de Franţa, Germania şi Marea Britanie la 11 noiembrie 1918 la Compiegne, Franţa, marcând încetarea ostilităţilor pe Frontul de Vest. Acordul a fost semnat la ora 11:00 dimineaţa, în cea de-a 11-a zi a celei de-a 11-a luni a anului. Duminică este marcată Remembrance Day, care aminteşte de eroii Marelui Război şi este sărbătorită în fiecare an în a doua duminică din luna noiembrie.