Evenimentul Zilei > Actualitate > Acuzații incredibile despre alegerile FRF: „Lupescu a pierdut pentru ca n-a vrut sa dea bani!”
Acuzații incredibile despre alegerile FRF: „Lupescu a pierdut pentru ca n-a vrut sa dea bani!”

Acuzații incredibile despre alegerile FRF: „Lupescu a pierdut pentru ca n-a vrut sa dea bani!”

La aproape un an de când Răzvan Burleanu a câștigat duelul cu Ionuț Lupescu pentru fotoliul de președinte la „Casa Fotbalului”, Florin Prunea a lansat acuzații grave despre alegerile din aprilie 2018.

Florin Prunea, fost coleg de cu Ionuț Lupescu la naționala României și Dinamo, a declarat că acesta din urmă a pierdut scrutinul de anul trecut pentru că a refuzat să le dea bani votanților. Tot Prunea a mai susținut că Răzvan Burleanu & Co. au cheltuit sume mari de bani cu o seară înaintea alegerilor.

Lupescu a pierdut alegerile pentru că n-a vrut sa dea bani! FRF și Burleanu au cheltuit mulți bani, chiar și cu o seară înainte de alegeri. S-au dat mulți bani la RIN (n.r. – hotelul deținut de Ionuț Negoiță, finanțatorului lui Dinamo) cu o seară înainte, s-au dat milioane de euro!

Voturile s-au cumpărat pe bani. S-au dat și bani în mod personal. De asta a pierdut Lupescu alegerile, pentru că a avut o campanie corectă”, a spus Florin Prunea la GSP Live.

În acest moment, Răzvan Burleanu se află în al doilea mandat de președinte al FRF, iar anul trecut a câștigat alegerile pentru președinția FRF cu 168 de voturi, cu 90 mai multe decât cele ale principalului său rival, Ionuț Lupescu.