Evenimentul Zilei > Politica > ACUZAȚII grave de la vârful PNL: Dragnea vrea să decreteze starea de urgență și să preia TOATĂ PUTEREA!
ACUZAȚII grave de la vârful PNL: Dragnea vrea să decreteze starea de urgență și să preia TOATĂ PUTEREA!

ACUZAȚII grave de la vârful PNL: Dragnea vrea să decreteze starea de urgență și să preia TOATĂ PUTEREA!

Președintele Comisiei economice a Senatului – liberalul Florin Cîțu – îl acuză pe șeful PSD-ist Liviu Dragnea, pe Facebook, că premeditează, laolaltă cu Darius Vâlcov și ministrul Eugen Teodorovici, destabilizarea economiei, pentru a decreta stare de urgență și pentru a prelua întreaga putere.

EVZ vă prezintă acuzațiile senatorului liberal.

”Dragnea dă atacul final pentru destabilizarea economiei.

Liviu Dragnea a dat ordin BNR sa intervina direct pe piata valutara. Ii spune bancii centrale, pe fata, sa foloseasca rezerva valutara. Direct, pe fata, fara sa se ascunda.

Exact ce v-am spus. Deprecierea monedei este premeditata de PSD+ALDE iar tinta este rezerva valutara si destabilizarea economiei.

Planul este ca Romania sa ramana fara rezerva valutara intr-un moment in care economia este in picaj. In acelasi timp au avut grija sa submineze si dotarea armatei. In 2017 si 2018 banii din bugetul armatei s-au dus in special spre cheltuieli de personal. Nu s-au cheltuit cei 2% din PIB incalcand angajamentele Romaniei.

Romania este astfel vulenarabila.

In acest context, Dragnea va decreta stare de urgenta si va prelua toata puterea”, scrie Florin Cîțu.