Evenimentul Zilei > Politica > Acuzații explozive în ograda PSD. „Lipsă de camaraderie, de scrupule, trădarea”
Acuzații explozive în ograda PSD. „Lipsă de camaraderie, de scrupule, trădarea”

Acuzații explozive în ograda PSD. „Lipsă de camaraderie, de scrupule, trădarea”

Secretarul general adjunct al PSD pe mandatul Vioricăi Dăncilă, Codrin Ștefănescu, a acuzat într-o postare pe o rețea de socializare „lipsa de camaraderie și colegialitate, trādarea, lipsa de scrupule” din PSD.

„Iertați-ne! Incā nu știm sā ne asumām o infrângere. Și în astfel de momente scoatem la ivealā, în public, tot ceea ce este de neacceptat la noi. Lipsa de camaraderie și colegialitate, trādarea, lipsa de scrupule. Și multe vorbe grele rostite la nervi ce nu se vor șterge niciodatā. Vā spun insā cā PSD nu este așa în ansamblul sāu. La baza partidului sunt oameni extraordinari și curajoși. Foarte mulți! Care vor avea un cuvânt greu de spus în curând și de care eu voi ține cont întotdeauna”, a scris pe pagina sa de socializare Codrin Ștefănescu.

În cadrul CEx, marți, s-a făcut o întreagă schimbare de gardă la social-democrați. Liderul partidului, Viorica Dăncilă alături de întreaga conducere a PSD au fost schimbați din funcții.

Conducerea interimară a PSD a fost preluată de Marcel Ciolacu, președinte, în timp ce Paul Stănescu va asigura interimatul pentru poziția de secretar general al partidului.

Surse din cadrul partidului au declarat că data viitorului Congres nu s-a stabilit oficial, dar că acesta se va ține cel mai probabil în luna februarie 2020.