Evenimentul Zilei > Actualitate > Actrița Dana Rogoz, scuipată și pălmuită pe stradă
Actrița Dana Rogoz, scuipată și pălmuită pe stradă

Actrița Dana Rogoz, scuipată și pălmuită pe stradă

Dana Rogoz a reacționat după ce o fată i-a comentat pe pagina oficială de Instagram, afirmând că ar fi agresat-o fizic, pălmuind-o și scuipând-o pe actriță cu ani în urmă, când lucra la ProTv.

Motivul bătăii ar fi fost atitudinea Danei, catalogată de agresoare ca „înfumurată”. Vedeta s-a decis să scrie pe blogul ei despre acest incident, după ce a văzut mesajul de pe Instagram.

„Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de mulți alți copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată când eram victimă a bullying-ului. Și alți colegi de școală erau agresați, doar că din alte motive. La mine, „problema” era că sunt „vedetă„”. „Rușinea e a dumneavoastră, doamnă. Rușine că anii au trecut și că ați rămas la fel. Îmi pare rău pentru proasta educație pe care ați primit-o când erați copil, dar nu pot să vă scuz pentru adultul care ați devenit. Pare că sunteți la rândul dumneavoastră mamă. Cum ați reacționa când copilul ar veni acasă bătut și scuipat de altcineva?”, a scris Dana pe blogul ei.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: