Evenimentul Zilei > Actualitate > Actorii din Beverly Hills 90210 s-au REUNIT dupa 20 de ani
Actorii din Beverly Hills 90210 s-au REUNIT dupa 20 de ani

Actorii din Beverly Hills 90210 s-au REUNIT dupa 20 de ani

Actorii din Beverly Hills 90210 s-au reunit după 20 de ani. Iată cum arată acum cei care îi interpretau pe Brandon, Dylan, Kelly şi Andrea si cu ce ocazie s-au reîntalnit.

Serialul Beverly Hills 90210 a fost un adevarat fenomen la începutul anilor 90. Actorii care jucau în aceastaă productie au devenit idolii adolescentilor de pretutindeni. Chiar şi din Romania, în condiţiile în care a fost unul din primele seriale americane pentru adolescenţi care a fost difuzat la noi dupa revoluţie.

Tinerele din România, din America şi din alte colturi ale lumii erau îndragostite de actorii care îi interpretau pe Brandon şi pe Dylan, mai exact Jason Priesley şi Luke Perry, şi le admirau pe frumoasele Brenda (Shannen Doherty), Kelly (Jennie Garth) sau Valerie (Tiiffani Amber Thiessen), scrie Agentia de presă mondenă.

Serialul a fost filmat în perioada 1990 -2000. Zilele trecute, o parte din actorii primelor sezoane s-au reunit. Este vorba de Jason Priesley (Brandon), Luke Perry (Dylan), Jennie Garth (Kelly) şi Gabrielle Carteris (Andrea). Cu toţii s-au revăzut la un eveniment la care au participat, printre alţii, şi câtiva din artiştii ce formau odinioară trupa Backstreet Boys, un alt proiect de succes al anilor 90, în rândul adolescentilor.