Evenimentul Zilei > Social > Acte false pentru a câștiga o casă. Fiecare român cu durerea lui
Acte false pentru a câștiga o casă. Fiecare român cu durerea lui

Acte false pentru a câștiga o casă. Fiecare român cu durerea lui

Mă numesc Dincă Georgeta, sunt din Bucuresti și vă expun o situație pe care o numesc „Mafia imobiliară.” Din 1998 până în prezent, în mod continuu la intervale de timp diferite, prin acțiuni succesive de inducere în eroare, prin hotărări infracționale, numita T (născută R.) C-M a încercat înșelarea reprezentanților P.M.B. în cadrul procedurilor prevazute de Legea privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv, prezentându-se ca fiind o persoană cu calitate, inițial ca mandatar și ulterior ca moștenitor, în baza unor acte falsificate, aparent emise de autoritatile din Germania.

A încercat să derermine autoritățile statului să-i restituie un imobil, fostă proprietate a numitei S.F.N. În răspunsul dat de Camera Notarilor se arată că: „Din verificările efectuate în evidențele succesorale informatizate pe care le deținem aferente perioade 1953-la zi, rezultă că procedura succesorală de pe urma defuntei …nu a fost înregistrată pe rolul vreunui Birou Notarial Public.”

După mai multe procese civile începute în 1998, presupusa „procuratoare”, ulterior, presupusa “moștenitoare” nu a reușit să-și demonstreze calitatea de moștenitoare. Cu toate acestea, concluzia organelor de cercetare penală de la Secția 1 Poliție este că „se poate emite presupunerea rezonabilă că este nepoata după soră…” Am aflat că în spatele ei se află un avocat, S.T numit și „avocatul cămătarilor.” Am făcut plângere împotriva soluției, dar nu am nici o speranță.

Procese interminabile, măsuri abuzive

Mă numesc Constantin Aurel și domiciliez în Bucuresti, sunt chiriaș de 35 de ani având drept de preemțiune împreună cu soția mea. Sunt câștigătorul etajului 2, în care locuiesc cu familia, a 2 procese având hotărâri definitive și irevocabile.

În final, când casa nu mai era în litigiu, Administrația Fondului Imobiliar, prin directorul Enachescu Mihai, m-a acționat în judecată și a cerut evacuarea familiei mele. În 14 februarie 2018 avem 5 ani de judecată. 

Mihai Enachescu i-a întocmit un contract provizoriu fiu lui unui politician cu intenția de a ne evacua pe noi și de a-l instala în locul nostru. Este sprijinit de magistrați îm potriva cărora am depus plângeri la instituțiile competente. Precizez că pentru toate afirmațiile mele pot prezenta acte, dovezi în original.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: