Evenimentul Zilei > Social > Cele mai GRELE momente din viața unei ACTRIȚE. A vorbit despre cum a fost VIOLATĂ când era doar un COPIL
Cele mai GRELE momente din viața unei ACTRIȚE. A vorbit despre cum a fost VIOLATĂ când era doar un COPIL

Cele mai GRELE momente din viața unei ACTRIȚE. A vorbit despre cum a fost VIOLATĂ când era doar un COPIL

O celebră actriță a vorbit despre ceea ce a urmărit-o o viață întreagă și nu a lăsat-o să doarmă nopți întregi. Aceasta a fost violată la vârsta de 16 ani.

Actriţa americană Uma Thurman (47 de ani) a dezvăluit că a fost violată de un actor la vârsta de 16 ani și a detaliat numeroasele momente în care producătorul Harvey Weinstein a atacat-o şi a hărţuit-o sexual.

„A fost ca şi cum aş fi avut un liliac în cap. M-a trântit şi a încercat să se urce peste mine. A încercat să-şi dea pantalonii jos. A făcut  tot felul de lucruri neplăcute. Dar, de fapt, nu şi-a folosit toată forţa, pentru că mă putea dovedi.

 În acele momente eşti ca un animal care se zbate, ca o şopârlă. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a scăpa din acea situaţie”, a povestit Uma Thurman. A doua zi, actriţa susţine că a primit din partea lui Weinstein un buchet imens de trandafiri galbeni şi un bileţel pe care scria: „Ai instincte grozave.”

Însă dezvăluirea cea mai dureroasă este că Uma Thurman a fost violată de un tânăr actor la vârsta de 16 ani.

„Am încercat să-l refuz, am plâns, am făcut tot ce am putut. Mi-a spus că uşa este încuiată. Când am ajuns acasă, îmi amintesc că am stat în faţa oglinzii şi m-am uitat la mâinile mele, fiind incredibil de nervoasă că nu sunt pline de sânge şi de vânătăi”, a povestit actriţa într-un interviu pentru NYTIMES.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: