Evenimentul Zilei > Social > AU început PRIMELE achiziții de VEHICULE și ARMAMENT pentru ARMATA ROMÂNĂ
AU început PRIMELE achiziții de VEHICULE și ARMAMENT pentru ARMATA ROMÂNĂ

AU început PRIMELE achiziții de VEHICULE și ARMAMENT pentru ARMATA ROMÂNĂ

Ministerul Apărării a început lansarea de licitații pentru înlocuirea autospecialelor din parcul existent, parte a procesului de modernizare a sistemului de apărare internă.

Astfel, au fost publicate pe SEAP primele anunțuri pentru achiziția unor autoutilitare pentru transporturi diverse dar și pentru transportul combustibililor lichizi, informează AGERPRES. Unitatea Militară 02550 Bucureşti vrea să cumpere 173 de autocamioane de transport capacitate medie ACMD. Achiziţia se va realiza printr-o procedură de licitaţie restrânsă, valoarea estimată a contractului fiind de 131.307.000 lei, fără TVA.


Următoarea achiziție vine tot din partea UM 02550 Bucureşti care are în plan să cumpere şi 20 de autospeciale de transport combustibil lichid. În acest sens, va fi încheiat un acord-cadru cu un singur agent economic, cu o durată de 36 de luni şi cu o valoare estimată la 40.336.134 de lei, fără TVA.


Potrivit unui alt anunţ de pe SEAP, Ministerul Apărării – Unitatea Militară 02550 Bucureşti a încheiat un acord-cadru cu o valoare de 3.895.914 lei, fără TVA, pentru furnizarea de "muniţii diverse" (diferite tipuri de cartuşe şi gloanţe). Pentru achiziţia muniţiei a fost încheiat cu Transcarpat Sportours International SRL un contract cu o valoare totală finală de 646.760 de lei, fără TVA. De asemenea, a fost încheiat un contract cu o valoare totală finală de 3.249.154 de lei, fără TVA, cu Compania Naţională Romarm SA.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: