AC/DC, concert de vis la Atena

AC/DC, concert de vis la Atena

Trimisul special Europa FM a povestit în direct, la radio, în această dimineaţă cum a descurs show-ul rock din capitala Greciei.

George Zafiu a aflat în direct în emisiunea „Europa Express” cum a decurs concertul legendarei trupe hard rock AC/DC la Atena, de la colegul lui, Marius Furdui.

După ce se anunţase în mod eronat faptul că trupa va concerta în România, milioane de români au aflat că într-adevăr merită să spere că vor putea lua parte la o experienţă muzicală incredibilă cum este un concert AC/DC.

„Sper să se poată bucura toţi românii de un concert al pionierilor hard rock-ului. Au fost 2 ore de bucurie şi hipnoză colectivă. Peste 55.000 de spectatori au ascultat o parte din marile hit-uri AC/DC. Atmosfera de pe stadion a fost incredibilă, deşi show-ul se bazează exclusiv pe membrii trupei şi performanţele lor, fără niciun artificiul strălucitor, cum a fost la concertul Rolling Stones din România, de exemplu”, a povestit Marius Furdui.

Ne puteți urmări și pe Google News

În curând, fanii AC/DC vor putea urmări pe www.europafm.ro imagini de la concertul de vis al trupei la Atena. Tot pe site-ul www.europafm.ro puteţi asculta şi cronica integrală a concertului.