Evenimentul Zilei > Actualitate > Accidentul rutier suferit de Robu, FAKE NEWS. Cum s-a ajuns la această situaţie jenantă?
Accidentul rutier suferit de Robu, FAKE NEWS. Cum s-a ajuns la această situaţie jenantă?

Accidentul rutier suferit de Robu, FAKE NEWS. Cum s-a ajuns la această situaţie jenantă?

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, ar fi fost implicat, miercuri, într-un accident rutier, în timp ce vizita mai multe şantiere din oraş. În mașina edilului, un Mercedes E Class, a intrat o mașină de teren. Robu susține că vina îi aparține șoferului său, Vasile. Știrea a fost publicată de Banatul Azi, care citează Mediafax.

Accidentul a avut loc într-o zi de miercuri, dar pe 2 aprilie 2014. Autorul a preluat informația dintr-o postare pe Facebook, fără să verifice datele problemei.

Totul a pornit de la o postare, făcută pe Facebook, de un timișoreran, care preia o știre de acum trei ani, când, într-adevăr, edilul a fost implicat într-un accident. Marius George Tipa a scris: ”Când te porți ca un cocalar și depășești coloane de autovehicule blocate într-un oraș din vestul țării al cărui trafic l-ai sufocat chiar tu, următorul eveniment ar trebui să fie previzibil, asta dacă nu ești psihopat, ori idiot: un accident! (…)”, adăpugând un link la o știe din 2014, atunci când edilul din orașul de pe Bega chiar a fost implicat într-un accident.

Amintim că marți, Nicolae Robu a fost surprins în mașina de serviciu, în timp ce șoferul spău depășea, neregulamentar, o coloană de mașini care staționa la semafor.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.