Evenimentul Zilei > Social > Accident TERIBIL! Doi bărbați, tată și fiu, DECAPITAȚI de un tren
Accident TERIBIL! Doi bărbați, tată și fiu, DECAPITAȚI de un tren

Accident TERIBIL! Doi bărbați, tată și fiu, DECAPITAȚI de un tren

Un accident teribil s-a produs la periferia orașului Târgu Jiu. Doi localnici, tată și fiu, și-au pierdut viața după ce un tren a intrat în căruța lor.

Accidentul s-a produs într-un loc în care localnicii din cartier au creat propriul lor drum pentru a scurta traversarea cu căruța din cartierul Obreja spre șoseaua de centură care este nesemnalizat. 

Oamenii care locuiesc în zonă dau vina pe autoritățile locale, mai ales după ce, pe alte străzi din cartier au fost introduse rețele de canalizare și iluminat public. „Primăria să facă drumul ăsta, că e periculos. Anul trecut a murit o femeie în vârstă aici pentru că era surdă și nu a auzit când trecea trenul. Dacă ar face cu ceva acustic, ca să se audă, sau chiar o barieră, că mai sunt și care știu să oprească la semnele astea, nu cred că s-ar întâmpla așa ceva. Domnul primar e de vină pentru că nu a făcut lucrurile astea că toți ne folosesc numai când trebuie să îi votăm și în rest ne uită”, s-a plâns un localnic mai în vârstă, conform Pandurul.ro

Cele două victime au fost decapitate în urma impactului cu trenul. Deși toată lumea știe că e pericol, nimeni nu se ferește. „E pericol, așa este, dar uite că este unii inconștienți care pentru o scurtătură de cinci minute o iau pe aici cu căruțele. Pe aici nu te amendează nimeni, pe când prin oraș dacă o iei te alegi numai cu claxoane. Ce să facem, ne descurcăm așa cum putem. Normal că e pericol, dar dacă nu se gândesc toți că poate să vină și trenul ce să facem. Poate că acum se gândește cine trebuie și amenajează aici cu semafor, ceva, când vine trenul să știe lumea să nu mai treacă, să se oprească”, a spus o femeie mai în vârstă, conform aceleași surse. 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: