Evenimentul Zilei > Social > Accident teribil în Argeș! O fetiță de doar 12 ani a murit, iar un bebeluș de 6 luni este în stare foarte gravă
Accident teribil în Argeș! O fetiță de doar 12 ani a murit, iar un bebeluș de 6 luni este în stare foarte gravă

Accident teribil în Argeș! O fetiță de doar 12 ani a murit, iar un bebeluș de 6 luni este în stare foarte gravă

Luni dimineață a avut loc un teribil accident în județul Argeș. O fetiță de doar 12 ani a încetat din viață, iar alți doi copii sunt în stare foarte gravă la spital. Autoturismul în care se aflau 5 copii și 2 adulți a fost făcut bucăți de un TIR după ce acesta a intrat pe contrasens.

Un accident groaznic a avut loc în județul Argeș. În urma impactului, fetiță de 12 ani a decedat, iar alți 4 copii sunt grav răniți. Autoturismul în care se aflau 2 adulți și 5 copii a fost distrus de un șofer de TIR care a ajuns pe contrasens în încercarea de a nu călca câțiva cai care erau pe carosabil la acel moment.

Alte trei fetiţe, de 2, 6 şi 8 ani, au fost duse de urgenţă la spital cu mai multe răni,
 însoțite de femeia care se află în masină la momentul accidentului.

Un copil de doar şase luni era în stop cardio-respirator când a fost preluat de ambulanță după ce mașina a sărit câţiva metri în aer şi s-a prăbuşit .

„Toate persoanele au fost transportate la spital, pentru investigaţii medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Autoritățile au aflat cine este șoferul TIRului. Bărbatul are 33 de ani și locuiește în județul Vâlcea, în ziua tragediei avea în plan  ajungă la Pitești, dar a fost  prea Târziu.  Șoferul autoturismului în care se aflau copiii este un bărbat de 45 de ani din Câmpulung.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: