Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident teribil în Arad. O familie cu trei copii și mama gravidă a avut nevoie de intervenția SMURD
Accident teribil în Arad. O familie cu trei copii și mama gravidă a avut nevoie de intervenția SMURD

Accident teribil în Arad. O familie cu trei copii și mama gravidă a avut nevoie de intervenția SMURD

Un accident cumplit s-a produs la miezul nopții ăn județul arad. O întreagă familie a ajuns la spital, tatăl fiind cel mai grav rănit, dar și una din fiicele sale. Soția, o femeie gravidă, se afla de asemenea în mașină.

”Un accident rutier s-a produs noaptea acesta în județul Arad, pe DN7 la ieșire din localitatea Pecica spre Nădlac. Un autoturism a intrat într-un pom, rezultând șase  victime (3 adulți și 3 copii)”, a informat George Pleșca, de la ISU Arad. Șoferul a rămas încarcerat în urma impactului, fiind necesară intervenția mai multor echipaje SMURD.

Medicii au descoperit pe lângă bărbatul încarcerat o fetiță de aproximativ cinci ani semiconștientă, cu o lovitură severă la cap, ca și mama sa de altfel, o femeie însărcinată. Ceilalți doi copii care se aflau în mașină nu au fost răniți, ca de altfel nici a treia persoană adultă. Toți cei șase ocupanți ai mașinii au fost transportați la spital.