Evenimentul Zilei > Social > Accident TERIBIL de muncă! Un moldovean în stare gravă, după ce s-a electrocutat şi a căzut de la 9 metri
Accident TERIBIL de muncă! Un moldovean în stare gravă, după ce s-a electrocutat şi a căzut de la 9 metri

Accident TERIBIL de muncă! Un moldovean în stare gravă, după ce s-a electrocutat şi a căzut de la 9 metri

Un moldovean a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a electrocutat și a căzut de pe o hală înaltă de circa nouă metri în Alba Iulia. Accidentul a avut loc după ce muncitorul a intrat cu o ţeavă metalică în zona de câmp electric a liniilor de înaltă tensiune.

„În apropierea halei se aflau linii de înaltă tensiune, iar bărbatul, manevrând o ţeavă metalică pentru a întinde o prelată, a intrat în zona de influenţă a câmpului electric şi s-a electrocutat, martorii precizând că au văzut scântei. Căzătura a fost determinată de dezechilibrare din cauza electrocutării”, a declarat Vasile Suciu, șeful Serviciului Control, Securitate şi Sănătate în Muncă, conform Mediafax. 

Bărbatul era conştient când a venit echipajul SMURD, însă respira greu. El fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia pentru investigaţii şi îngrijiri medicale, fiind în stare gravă.

Hala pe care voia să o construiască se află pe strada Alexandru Ioan Cuza, la ieşire din Alba Iulia spre Teiuş, şi are circa nouă metri înălţime.