Evenimentul ZileiSocialAccident teribil pe calea ferată. Mașină aruncată dintr-un tren în altul

Accident teribil pe calea ferată. Mașină aruncată dintr-un tren în altul

Accident teribil pe calea ferată. Mașină aruncată dintr-un tren în altul
Un acicdent teribil a avut loc pe calea ferată, în zona localității Poiana Țapului. O mașină în care se aflau trei pasageri a fost lovită de un tren și aruncată înspre al doilea care circula din sens opus.

Accident teribil pe calea ferată în zona localității Poiana Țapului, în care a fost implicat un autoturism și două trenuri. Mașina a fost lovită de una dintre garnituri și proiectată în cea de-a doua care circula din sens invers.

Cei trei pasageri aflați la bordul autoturismului au rămas încarcerați și au fost eliberați de pompierii din echipajul de descarcerare. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, o femeie de 76 de ani și un copil de 12 ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Accident teribil pe calea ferată

Practic, cele două trenuri care circulau în sens invers, unul față de celălalt, au jucat ping-pong cu vehiculul care le-a ieșit în cale. Autoritățile au ajuns la fața locului și au procedat la descarcerarea victimelor. În mașina implicată în accident se aflau trei persoane, între care și un minor. Cei trei sunt conștienți, deși au suferit diferite traumatisme, conform ISU Prahova.

La locul acestui accident s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. De asemenea, au ajuns și ambulanțe în sprijin, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Cum s-a produs teribilul eveniment

Trenul a oprit la circa 500 de metri de la locul incidentului. În acest moment circulația este blocată pe calea ferată, traseul având o singură linie. Mai mult, a fost afectată și o porțiune de șină.

„Din primele informații primite de la fața locului, în accident a fost implicat un autoturism la bordul căruia se afla 3 persoane (un minor), încarcerați, cu diferite traumatisme, însă conștienți. Se acționează pentru extragerea victimelor. Misiune în desfășurare”, a transmis ISU Prahova.

Accident teribil în Prahova
Sursa foto: Observator prahovean

Accident teribil pe calea ferată

Din primele informații furnizate de autorități, responsabil pentru producerea acestui accident ar fi un al doilea șofer. Astfel, potrivit martorilor, mașina implicată se afla la trecerea de nivel cu calea ferată, așteptând la barieră. În acest timp, un alt participant la trafic, a doua mașină, a lovit-o pe cea dintâi, din spate.

Autovehiculul a ajuns pe calea ferată și a fost proiectat de un tren, care a lovit-o spre cel de-al doilea care circula din sens invers.

Circulația trenului CFR Regio Brașov – București ar putea fi reluată în aproximativ trei ore, în funcție de soluția aleasă de autoritățile feroviare.


Accesează: