Evenimentul Zilei > Actualitate > ACCIDENT TERIBIL În Arad. Una dintre victime a fost aruncată din mașină la 10 metri distanță
ACCIDENT TERIBIL În Arad. Una dintre victime a fost aruncată din mașină la 10 metri distanță

ACCIDENT TERIBIL În Arad. Una dintre victime a fost aruncată din mașină la 10 metri distanță

Un bărbat și cele două fete ale lui, minore, au suferit răni grave după ce bărbatul a pierdut controlul asupra volanului și mașina s-a izbit puternic de un copac. În urma impactului, una dintre victime, a fost aruncată la 10 metri distanță de mașină.

Duminică seara, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Arad, se afla în mașină alături de cele două fiice ale sale.

Acesta a pierdut controlul asupra volanului și mașina s-a izbit puternic de un copac. În urma impactului, bărbatul a rămas captiv în autoturism, iar una dintre fiicele sale, aflată pe locul din dreapta, a fost aruncată din mașină pe o distanță de 10 metri. Adolescenta aflată pe bancheta din spate a suferit răni.

Bărbatul a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii şi a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi descarcerat.

″Șoferul are piciorul fracturat şi leziuni la gât. Pe fetiță am scos-o afară, am așteptat sosirea echipajelor de la ambulanță…. Circula cu viteză, carosabilul este umed şi foarte alunecos, iar pe bucata asta este şi polei”, a povestit un martor, conform stirileprotv.ro

Accidentul a avut loc pe pe Drumul National 69 Arad – Timișoara, în apropiere de comună Șagu.

Din fericire, niciuna dintre victime nu şi-a pierdut viața. Tatăl și cele două fiice ale sale, se află la spital, în stare stabilă.

Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.