Accident rutier grav. O femeie și doi polițiști au murit la Miercurea Ciuc

Accident rutier grav. O femeie și doi polițiști au murit la Miercurea Ciuc

Tragedia s-a produs în această dimineață, după ce o mașină în care se aflau trei polițiști a intrat pe trotuar, potrivit mediafax.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, accidentul a avut loc în jurul orei 8.30, când un autoturism în care erau trei poliţişti aflaţi în timpul liber a ajuns pe trotuar, unde a lovit o femeie, după care a intrat într-un stâlp de electricitate.

În urma accidentului, femeia, în vârstă de 53 de ani, și cei doi poliţişti aflaţi pe locurile din faţă ale maşinii au murit. Cel de-al treilea poliţist a fost rănit, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc.

Poliţiştii lucrau la Poliţia Miercurea Ciuc, şoferul fiind angajat al Serviciului Rutier. Cei care şi-au pierdut viaţa aveau 35 şi 38 de ani, iar poliţistul rănit are 24 de ani. Ei lucraseră în schimbul de noapte, iar în momentul producerii accidentului ieşiseră din serviciu şi se întorceau către casă.

Ne puteți urmări și pe Google News

În acest caz, Poliţia face cercetări sub coordonarea unui procuror pentru a stabili cauzele producerii accidentului, una intre ipoteze fiind viteza excesivă.