Evenimentul Zilei > Social > ACCIDENT MORTAL pe DN1. Circulația se desfășoară cu DIFICULTATE, pe un singur sens
ACCIDENT MORTAL pe DN1. Circulația se desfășoară cu DIFICULTATE, pe un singur sens

ACCIDENT MORTAL pe DN1. Circulația se desfășoară cu DIFICULTATE, pe un singur sens

Accident mortal pe DN1. O persoană a decedat pe loc, iar o alta este în comă în urma impactului violent. Trei mașini au fost implicate.

O persoană a murit și alta este rănită grav, fiind în comă, în urma unui accident produs marți dimineața, care au fost implicate trei mașini, pe DN 1 Ploiești – Brașov, pe raza localității Băicoi. Circulația se desfășoară pe un sens, alternativ.

Potrivit reprezentanților ISU Prahova, în urma impactului dintre trei mașini, o persoană a murit, iar alta este în stare gravă, iar paramedicii încearcă să o resusciteze.

„Au fost implicate șase persoane din trei mașini. Doi răniți au fost găsiți încarcerați, iar dintre ei, unul a murit. Pentru al doilea rănit se efectuează manevre de resuscitare”, au transmis reprezentanții ISU Prahova, conform DCNews.

Centrul Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliţiei Române, a transmis că în accidentul de pe DN 1 Ploieşti – Braşov, produs pe raza localităţii Băicoi, au fost implicate trei autoturisme.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ, prin dirijare. La locul producerii accidentului se circulă în coloană în ambele sensuri, fiind estimate ca în aproximativ 30-45 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: