Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai CIUDAT ACCIDENT din acest an! Un șofer de autocar A MURIT după ce A LOVIT UN CAL. Stăpânul cabalinei RISCĂ PUȘCĂRIA
Cel mai CIUDAT ACCIDENT din acest an! Un șofer de autocar A MURIT după ce A LOVIT UN CAL. Stăpânul cabalinei RISCĂ PUȘCĂRIA

Cel mai CIUDAT ACCIDENT din acest an! Un șofer de autocar A MURIT după ce A LOVIT UN CAL. Stăpânul cabalinei RISCĂ PUȘCĂRIA

Aproape de necrezut!! Un șofer tânăr, din Republica Moldova, și -a pierdut viața în mod stupid, după ce a lovit un cal cu autocarul pe care îl conducea în drum spre casă. Impactul năucitor dintre autovehicul și cabalină a perturbat, timp de mai multe ore, traficul între localitățile Câmpulung Moldovenesc și Vama, din județul Suceava.

Din informațiile transmise de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române reiese că, luni dimineața, un autocar fără pasageri a lovit o cabalină, pe DN17.

În urma accidentului rutier, traficul s-a desfășurat îngreunat, pe un fir alternativ, la intrarea în localitatea suceveană Vama dinspre Câmpulung Moldovenesc.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, Ionuț Epureanu a detaliat, pentru „Evenimentul zilei”: „Aciidentul s-a produs în jurul orei 4.00, la intrarea în localitatea Vama, la kilometrul 201. Șoferul era un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Chișinău, Republica Moldova. Autocarul este de tipul celor cu etaj. Din această cauză, șoferul este poziționat mai jos iar când a lovit cabalina aceasta a fost proiectată, prin parbriz”.

În urma accidentului, atât șoferul cât și calul au murit pe loc. Polițiștii caută, acum, să dea de urma stăpânului cabalinei, însă s-au lovit de o problemă: până acum, niciunul dintre cei chestionați nu recunoaște că este calul său.

Cert este că, după ce va fi depistat, proprietarul animalului mort va fi cercetat penal, pentru ucidere din culpă. „Este ca și în cazul câinilor lăsați nesupravegheați care omoară pe cineva. Pedeapsa este aceeași și pentru calul lăsat nesupravegheat de stăpân pe drumul public”, ne-a explicat ofițerul de presă al IPJ Suceava.