Femeia și fiul său în vârstă de nouă ani au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Buzău, pentru mai multe investigații medicale, potrivit ziare.com. Se pare că mașinuța unui carusel în care se aflau a cedat din cauze tehnice și s-a lovit de podeaua utilajului de la o înălțime de aproximativ doi metri.

Femeia, în vârstă de 33 de ani, și fiul său se aflau la Târgul Drăgaica, din municipiul Buzău, duminică după-amiază. Cei doi au căzut de la o înălțime de doi metri și s-au izbit puternic de podeaua utilajului.

"Un furtun de presiune a cedat și un avion din utilaj s-a lovit. O doamnă și un copil, aflate în avionul respectiv, s-au lovit și au fost transportați la spital pentru investigații. Erau mai mult speriați. Copilul avea o zgârietură și doamna se pare că s-a lovit. Nu parea nimic grav, dar au plecat la spital pentru investigații.

Suntem autorizati ISCIR, avem toate autorizațiile la zi pentru că altfel nu ne putem instala nicăieri în țara. Fac asta de 40 de ani și este prima dată când pățesc așa ceva. Mă bucur că a fost doar atât. Aparatul are o vechime de 15 ani și reviziile se fac anual de către ISCIR la toate utilajele", a declarat Ștefan Dumitrescu, din Călărași, proprietarul utilajului.

Te-ar putea interesa și: