Din păcate, chiar și după atâtea astfel de cazuri, nepăsarea angajațiilor din primării nu încetează. Din cauza unor astefel de evenimente, oamenii sunt de cele mai multe ori răniți, în special cei care se află pe două roți în trafic.

Astfel, zona Piața Delfinului din Capitală a devenit un adevărat coșmar pentru participanții la trafic, după ce angajații companiei Supercom din Sectorul 2 ar fi stropit asfaltul cu o substanță alunecoasă, din cauza căreia s-au produs mai multe accidente.

Aceștia ar fi împrăștiat „substanțe dezinfectatnte” pe stradă, dar soluția respectivă nu a făcut decât să transforme caroasabilul într-un „patinoar”.

Cetățenii s-au mobilizat și au transmis pe rețelele de socializare acest eveniment, după ce în zona cu pricina au avut loc și câteva accidente.

⚠️⚠️⚠️Mare atenție in zona Piata Delfinului ! S-a dat cu o soluție uleioasa pentru a spală de Covid si sunt cel puțin 10 mașini lovite si un motociclist accidentat … ⚠️⚠️⚠️ din câte mi.au spus polițiștii cei de la ADP SECTOR 2 au mai dat si prin alte zone pana sa își dea seama de prostie .

Deci daca vedeți carosabilul negricios ca si cum ar fi apa sa stiti ca este aceasta soluție uleioasa …”, a fost un mesaj de avertizare postat pe Facebook. (FOTO: Facebook)