Evenimentul Zilei > Social > Accident GROAZNIC în Timiș! Trei persoane au MURIT şi două au fost rănite grav
Accident GROAZNIC în Timiș! Trei persoane au MURIT şi două au fost rănite grav

Accident GROAZNIC în Timiș! Trei persoane au MURIT şi două au fost rănite grav

Trei oameni au murit, iar alți doi au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe un drum judeţean din Timiş.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, în maşina care se deplasa pe drumul judeţean DJ 593, în direcţia Giulvăz – Foeni, judeţul Timiş, se aflau cinci persoane. La un moment dat, şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului, şoferul în vârstă de 33 de ani, şi alţi doi pasageri, de 27, respectiv 40 de ani, au murit pe loc, iar ceilalţi doi pasageri, de 25 şi 26 de ani, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Timişoara în stare gravă.

„Un conducător de 33 ani a condus un autoturism pe DJ 593, iar la kilometrul 28, pe fondul unor preocupări de altă natură, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând într-un cap de pod. În urma accidentului, a rezultat moartea a trei persoane din autoturism: şoferul, un băiat de 27 ani şi altul de 40 de ani. Ceilalţi doi pasageri au fost răniţi grav”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Bocancea, citat de Mediafax. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat” al Judeţului Timiş au transmis că la locul producerii accidentului s-au deplasat cinci ambulanţe, dintre care una SMURD, şi echipaje de descarcerare cu opt subofiţeri.