Evenimentul Zilei > Politica > ACCIDENT GRAV. Un taxi a fost lovit în plin și proiectat pe câmp
ACCIDENT GRAV. Un taxi a fost lovit în plin și proiectat pe câmp

ACCIDENT GRAV. Un taxi a fost lovit în plin și proiectat pe câmp

Un șofer de taxi și-a văzut moartea cu ochii în urmă cu puțin timp, el însuși fiind vinovat de accidentul care s-a petrecut pe centura Lugojului. El a ajuns la spital în stare critică.

Șoferul taximetrului, un bărbat de 63 de ani din Lugoj, care a intrat de pe strada Tapia pe șoseaua de centură, nu a mai putut fi evitat de o camionetă, care circula regulamentar dinspre Caransebeș spre Coșteiu. Loganul a fost lovit în plin.  În urma impactului deosebit de violent, taximetrul s-a rotit de câteva ori, ajungând pe câmp, la aproape 50 de metri de locul impactului.
Un echipaj SMURD care a ajuns de urgență la fața locului l-=au preluat pe șifer și l-au transportat la spital. Victima se află în stare critică.

Șoferul camionetei, un italian, în vârstă de 48 de ani, și pasagera din dreapta, în vârstă de 68 de ani, au suferit răni ușoare. Femeia a suferit un atac de panică și a fost, de asemenea, transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.
Polițiștii de la Rutieră au început o anchetă. Din primele cercetări a rezultat că taximetristul nu a respectat indicatorul “cedează trecerea”.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: