Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav pe DN7. O persoană a murit ale două, rănite grav
Accident grav pe DN7. O persoană a murit ale două, rănite grav

Accident grav pe DN7. O persoană a murit ale două, rănite grav

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe DN7, în județul Arad.

O persoană a decedat şi alte două au fost rănite grav, miercuri dimineaţa, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion, pe DN 7, în judeţul Arad, traficul rutier în zona localităţii Bârzava fiind posibil doar pe una dintre cele două benzi ale drumului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că accidentul a avut loc la ieşire din Bârzava spre Arad.

În autoturism se aflau trei persoane, două fiind încarcerate pe locurile din faţă, iar o a treia persoană se afla pe bancheta din spate.

„Victima din spate a fost scoasă fără manevre de descarcerare. Şoferul a fost descarcerat, fiind preluat de SMURD Bârzava, iar pasagerul din dreapta a fost descarcerat şi se afla în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar ulterior a fost declarat decesul”, a declarat Pleşca.

La locul accidentului a fost trimis elicopterul SMURD, o autospecială SMURD şi două ambulanţe de la Săvârşin şi Lipova.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, traficul rutier se desfăşoară doar pe o bandă din cele două ale DN 7, prin dirijare, până la finalizarea cercetărilor şi eliberarea părţii carosabile de vehiculele avariate, transmite Agerpres.