Șapte persoane au ajuns la spital, astăzi, în urma unui accident rutier petrecut în jurul rei 11.30 în satul Luncani din comuna Mărgineni.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 9 persoane, din care 6 adulți și 3 copii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agent principal de Poliție Catălina Crețu a declarat pentru, Evenimentul zilei, că, din primele cercetări s-a constatat că „un conducător auto în vârstă de 38 de ani, din localitatea Solonți, județul Bacău, a pierdut controlul volanului în timp ce se afla în depășire, a intrat pe contrasens și a izbit frontal un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, care circula regulamentar. Ambii conducători auto au fost testați cu etilotestul, iar rezultatele sunt negative. Șapte persoane au fost transportate la spital, dar deocamdată nu avem vești despre starea lor de sănătate”.

În afară de cei doi șoferi, care au scăpat ca prin minune fără răni, ceilalți ocupanți ai mașinilor au fost transportați la spital, așadar.

Ambulanțele SMURD au preluat două femei și pe cei trei copii, iar Serviciul de Ambulanță Bacău pe cei doi adulți.

Traficul a fost blocat în zonă, pe ambele sensuri, mai bine de o oră. În jurul orei 12.40, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că circulația pe DN2G Bacău – Comănești s-a reluat în condiții normale. „Din pricina unei coliziuni dintre două autoturisme, traficul fusese întrerupt pe ambele sensuri în zona localității Podiș. Șapte persoane au fost transportate la spital”, au anunțat polițiștii de la Rutieră.