Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav în Mureș. Un copil în ”cod roșu”, preluat de elicopterul SMURD

Accident grav în Mureș. Un copil în ”cod roșu”, preluat de elicopterul SMURD

Două autoturisme s-au ciocnit violent, sâmbătă seara, în județul Mureș, iar în urma impactului puternic au rezultat mai multe victime. Mașinile sunt de nerecunoscut. A fost nevoie de elicopterul SMURD pentru a prelua un copil rănit.

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară, în localitatea Neagra din Mureș. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului au rezultat șase victime. Din primele informații, se pare că nu există niciun deces. Pentru una din victime, care a rămas prinsă în fiarele unei mașini, a fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare.

La fața locului s-au mai deplasat pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Garda de Interventie Toplita, doua echipaje SMURD, elicopterul SMURD și un echipaj SAJ, informează ISU Mureș.

În urma accidentului produs, circulația a fost blocată în ambele sensuri, dar reluată ulterior. Printre victime se numără și trei copii, dintre care unul este de cod roșu. Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la UPU Târgu Mureș. Celelate victime au fost transportate la spital cu echipajele SMURD și SAJ. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Sursa: Cancan.ro