UPDATE  Din primele informații, un autoturism condus de un militar din Fortele Navale, care circula pe DN2, dinspre Ovidiu spre Mihail Kogălniceanu, a pătruns, din cauze necunoscute, pe contrasens. Nu a mai putut evita impactul cu o mașină care circula regulamentar. În urma coliziunii violente dintre cele două autoturisme, au rezultat cinci victime: două din autoturismul care a pătruns pe contrasens și trei din cealaltă mașină. Militarul si persoana de lănga el au rămas încarcerați, în stare de comă. Au fost descarcerați de către echipajele de la ISU Dobrogea. Un adult și doi copii, de 14 și 6 ani, din cealaltă mașină s-au ales cu traumatism la un picior, respectiv traumatisme de coloană cervicală. Cel mic a făcut atac de panică. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că "traficul a fost reluat pe DN 2A Ovidiu – Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, unde anterior circulaţia a fost întreruptă din cauza unui accident rutier. În urma coliziunii dintre trei autovehicule, produsă ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens, cinci persoane au fost rănite, dintre care două au leziuni grave".

 

Accidentul a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN2A, în apropierea unei benzinării. Din primele informații, ar fi implicate trei autoturisme, cinci persoane fiind rănite. Două dintre victime au rămas încarcerate, pentru extragerea lor fiind nevoie de echipajul de descarcerare de la ISU Dobrogea. Doi adulți au fost răniți ușor, a cincea victimă, un minor a făcut atac de panică.

La fața locului au ajuns echipaje complete de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD, trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța,precum și un elicopter SMURD. Circulaţia rutieră este întreruptă în ambele sensuri până la decolarea aeronavei. (Foto IPJ Constanta)

  

 

Te-ar putea interesa și: