,,O autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul Bolintin Deal cu şase subofiţeri, două echipaje de ambulanţă de la SAJ Giurgiu şi un elicopter SMURD intervin la această oră pe DC 146 A, la intersecţia cu DJ 602, în localitatea Săbăreni, după ce două autoturisme au intrat în coliziune şi au rezultat patru victime. Un tânăr în vârstă de 19 ani, pasagerul unui autoturism marca Opel Astra, cu politraumatisme a fost preluat cu elicopterul SMURD, un alt tânăr de 20 de ani, şoferul autoturismului Opel Astra, are escoriaţii la nivelul membrelor superioare şi inferioare, un alt bărbat, în vârstă de 77 de ani, şoferul uni autoturism marca Renault Clio, tot cu escoriaţii, au fost preluaţi de ambulanţe, iar o femeie de 63 de ani, pasager în Renault Clio a suferit un atac de panică, dar refuză transportul la spital”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Accidentul s-a produs pe DC 146 A, accesul pe acest drum comunal făcându-se din DJ 602, motiv pentru care traficul pe drumul judeţean este blocat.

La faţa locului au sosit echipajele de poliţie care fac cercetări cu privire la cauzele care au dus la producerea accidentului.