„Accidentul rutier a avut loc pe DN 67 C, Bălceşti, între o ambulanţă şi o autoutilitară. Ambulanţa se deplasa către Vâlcea şi avea semnalele luminoase şi acustice pornite, transportând o pacientă, în vârstă de 76 ani, la un spital din Sibiu. Şoferul autoutilitarei, un tânăr de 26 ani, din Mehedinţi, într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu ambulanţa condusă de un bărbat de 35 ani, din Târgu-Jiu. În urma impactului, şoferii şi pacienta au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spitalul din Târgu-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. În ambulanţă se mai afla şi o asistentă, care nu a suferit leziuni. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

La faţa locului au fost trimise două echipaje pentru descarcerare, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu şi două echipaje de la SAJ Gorj, relatează Mediafax.

„Au constatat că, în urma impactului, şoferul autoutilitarei, un barbat în vârstă de 26 de ani, era încarcerat. S-a intervenit pentru descarcerarea victimei si acordarea primului ajutor medical, ulterior aceasta fiind transportată la spital. Alte două persoane, o pacientă în vârstă de 76 de ani care se afla în ambulanţă şi conducătorul auto al ambulanţei, un bărbat în vârstă de 35 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Te-ar putea interesa și: