Evenimentul Zilei > Actualitate > ACCIDENT CUMPLIT. Sunt zece victime. ISU a activat PLANUL ROŞU
ACCIDENT CUMPLIT. Sunt zece victime. ISU a activat PLANUL ROŞU

ACCIDENT CUMPLIT. Sunt zece victime. ISU a activat PLANUL ROŞU

Un accident cumplit a avut loc, joi seara, în judeţul Bistrița-Năsăud. Zece oameni au avut de suferit ca urmare a impactului dintre două maşini. O persoană a decedat. ISU a activat Planul Roşu de intervenţie.

Accidentul a avut loc în localitatea Ilva Mică, eveniment rutier în care au fost implicatre două autoturisme.

Pentru gestionarea optima a situației, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, transmite ISU Bistriţa-Năsăud.

La faţa locului, au intervinit o autospeciala de stingere, cu modul de descarcarare, două ambulanţe SMURD și o ambulanţă de terapie intensivă mobilă. În sprijinul echipajelor din teren, a fost trimisa și o ambulanta a Serviciului Județean de Ambulanta.

Din primele informaţii, unul dintre ocupanți a suferit răni extreme de grave, iar în ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarant decedat,  la locul accidentului.

Din informațiile transmise de ISU Bistriţa-Năsăud în cele două autovehicule care s-au ciocnit frontal se aflau zece persoane.

Cinci dintre victime au necesitat îngrijiri medicale. Doi pasageri au suferit leziuni uşoare, în timp ce alte trei sunt în stare gravă.

La finalul intervenţiei, şase persoane implicate  au fost transportate la spital, cu  diverse traumatisme si leziuni, iar trei au refuzat transportul.