Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident cu zece mașini în județul Cluj. Un tânăr de 19 ani este autorul
Accident cu zece mașini în județul Cluj. Un tânăr de 19 ani este autorul

Accident cu zece mașini în județul Cluj. Un tânăr de 19 ani este autorul

Sâmbătă seara, în Gherla, județul Cluj, un tânăr de 19 ani a fost la un pas să fie linșat de proprietarii a nouă autoturisme care au suferit pagube materiale mai mult sau mai puțin importante, în urma accidentului produs de acesta.

Accidentul a avut loc în orașul Gherla, într-o curbă unde șoferii trebuie să reducă mult viteza. Nu la fel a făcut și șoferul unui Audi, care a intrat cu 150 de kilometri la oră în curba respectivă. Martorii susțin că autoturismul a avut o viteză foarte mare. ”A avut o viteză foarte mare, avea 150 la oră, în curba aceasta. Este ceva extraordinar. Trebuie sa fii nebun să faci asta”, a spus unul dintre șoferii mașinilor accidentate.

Polițiștii susțin că accidentul s-a produs din cauza vitezei foarte mari cu care șoferul a intrat în curba respectivă. ”A intrat cu viteză foarte mare în curbă iar legile fizicii au făcut ca mașina să nu mai poate fi controlată și să ajungă în afara părții carrosabile, mai exact în parcarea de pe marginea drumului. Au fost accidentate alte nouă autoturisme care erau parcate regulamentar. Pagubele materiale sunt importante”, a declarat un polițist clujean.

Șoferul nu a consumat băuturi alcoolice.