Evenimentul Zilei > Social > ACCIDENT în care au fost implicate 5 AUTOTURISME. ŞOFERUL a FUGIT de la locul faptei
ACCIDENT în care au fost implicate 5 AUTOTURISME. ŞOFERUL a FUGIT de la locul faptei

ACCIDENT în care au fost implicate 5 AUTOTURISME. ŞOFERUL a FUGIT de la locul faptei

Un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme a avut loc, sâmbătă seară, în cartierul Drumul Taberei. Şoferul care a provocat incidentul a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins de poliţişti.

Rezultatul la testul cu aparatul alcooltest a fost de 0.70mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În jurul orei 23,30, în Drumul Taberei, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme în mişcare şi 2 staţionate, accident soldat cu rănirea uşoară a unei persoane. După producerea evenimentului, unul dintre conducătorii auto a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei.

Autoturismul a fost dat în atenţie şi, în numai câteva minute, a fost observat la intersecţia str. Boteni-Romancierilor de către agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Capitalei. Conducătorul auto a coborât din autoturism şi a fugit înspre str. Romancierilor, însa a fost prins şi încătuşat.

A fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost transportat la INML în vederea recoltării de probe biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală, conducere sub influenta băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: