Aveţi greutăţi în conversaţiile de grup, restaurantele zgomotoase şi petreceri, sau vă este dificil să auziţi în timpul unor întâlniri sau în maşină?

Una dintre cele mai frecvente nemulţumiri ale persoanelor care nu aud bine este faptul că le este greu să inteleaga şi să poarte conversaţii normale în medii zgomotoase.

Pentru problemele auditive ale persoanelor cu deficiente de auz ,specialistii au gasit solutiile perfecte – accesorii wireless.

         Audionova prezintă în România soluţiile cele mai profesionale pentru comunicarea wireless.

Audionova este mândră să vă prezinte:

Accesorii wireless

    

Ce sunt accesoriile wireless?

Accesoriile wireless sunt o necesitate. Acestea oferă utilizatorilor o participare relaxată în toate aspectele vieţii, înlesnind comunicarea chiar şi în medii şi situaţii până acum dificile: la televizor, conversaţia la telefonul mobil, intr-un restaurant, intr-o sala de conferinta, si asa mai departe.

Sunt dispozitive foarte mici care se conecteaza cu aparatele auditive si alte dispozitive , precum TV, telefon, iPod, pot face streaming de muzica sau orice sunet, transformand astfel aparatele auditive in casti wireless.

Toate aceste functii aduc reale imbunatatiri auzului si intelegerii conversatiilor, iar beneficiile resimtite sunt extraordinare.

Cum se conecteaza?

Accesoriile realizeaza o conexiune wireless de 2.4 GHz cu aparatele auditive, sunt foarte simplu de conectat si foarte usor de utilizat.

Puteti conecta accesoriile wireless prin simpla apasare a butonului de pornire. Meniul este usor de utilizat si cuprinde:

  • functie de reglare a volumului
  • functie de alegere a programului
  • functie pentru telefon (raspuns,inchiderea convorbirii si reapelare)
  • functie pentru microfon

Accesoriile sunt dotate pe partea din spate cu un clip de prindere  ce se roteste la 360 grade astfel incat sa le puteti manevra cu usurinta.

2.4 GHz este o tehnologie de ultimă generaţie în aparate auditive, în principal datorită distanţei de transmitere. Aparatele auditive devin centrul sistemului wireless.

Conexiunea de 2.4 GHz este cea mai recentă inovaţie în interfaţa wireless dintre protezele auditive şi sursele audio cum ar fi televizoarele sau telefoanele.

Cine poate beneficia de aceste accesorii?

Oricine. Accesoriile wireless sunt potrivite si nu tin cont de varsta, activitate, sex sau alte criterii.

                               

Audionova Wireless- Fara Obstacole, Fara Limite, Fara Complicatii

Mini Microfon

Este un dispozitiv wireless care se conecteaza wireless cu aparatele auditive si are rolul de a ajuta utilizatorul sa inteleaga perfect vorbirea, in medii in care pana si o persoana cu auz normal ar avea dificultati.

Exemple precum, intr-o sala de conferinta, un restaurant galagios sau o sala de clasa, MiniMicrofon este purtat de catre vorbitor.

Acesta preia semnalul vorbirii si il transmite direct in aparatele auditive astfel ca vorbirea devine foarte clara si usor de inteles. Sunt multe situatii in care un purtator de aparate auditive cu MiniMicrofon, aude si intelege mult mai bine decat o persoana cu auz normal.

Astfel, au fost concepute game intregi de accesorii pentru aparate auditive si conexiuni wireless, care pot fi utilizate impreuna cu aparatele auditive.

Traind in mileniul miscarii, al controlului confortabil si al esteticului, Audionova a implementat in Romania special  pentru dumneavoastra, un ajutor de mare nadejde, accesoriile wireless compatibile cu  aparate auditive.

Phone Clip Plus – accesoriu wireless 3 in 1

Este un accesoriu wireless cu tripla functionalitate care se conecteaza wireless 2.4 Ghz cu aparatele auditive si Bluetooth cu orice dispozitiv cu aceasta functie. De exemplu conectam accesoriul cu aparatele auditive iar mai apoi cu telefonul mobil.

Beneficii:

1.Phone Clip Plus are rolul de a conecta aparatele auditive cu telefonul, si anume de a transmite sunetul convorbirii telefonice direct in aparatele auditive iar utilizatorul se poate bucura de libertate de miscare. Se pot opri microfoanele aparatelor auditive in timpul convorbirii pentru o intelegere perfecta in medii zgomotoase.

2. Phone Clip Plus are rol de telecomanda. Utilizatorul isi poate regla volumul, poate schimba programele sau poate pune pe programul Mut pe aparatele auditive.

3. Phone Clip Plus are rolul de a transmite sunetele direct in aparatele tale auditive. Astfel, se  poate face streaming de muzica sau orice sunet de pe orice dispozitiv compatibil bluetooth, transformand aparatele auditive in veritabile casti wireless pentru utilizator.

Remote Control

Este o telecomanda wireless pentru aparatele auditive.

Cu ajutorul telecomenzii se ajusteaza volumul bilateral sau pe fiecare aparat in parte. Se pot pune aparatele auditive pe mute, se pot schimba programele. Se poate conecta de exemplu la Unite Tv, care este accesoriul pentru televizor si poate schimba volumul semnalului TV. Toate modificarile se vad pe ecranul telecomenzii, fiind foarte usor de utilizat.

Resound Unite TV

Este un accesoriu wireless, care face conexiunea intre televizor si aparatele auditive. Semnalul audio al televizorului este preluat de catre accesoriu si este transmis in aparatele auditive.

Are butoane de volum pentu a regla volumul semnalului TV.

Se conecteaza cu aparatele la o distanta de 7 metrii iar daca utilizatorul se indeparteaza mai mult si se deconecteaza, se reconecteaza automat, daca acesta se intoarce in maxim 5 minute de la deconectare. Daca nu se intoarce in 5 minute, se reconecteaza foarte usor prin apasarea (timp de 3 secunde) a butonului de programe de pe aparatul auditiv.

                            

 
   

Putem compara aceste accesorii cu un prieten de nadejde pentru orice situatie delicata.

Te poti baza pe ele ori de cate ori simti asta, indiferent de  activitate,  varsta, sex chiar daca a trecut o zi sau doar cateva ore de la ultima conexiune.

Singurul lucru ce conteaza pentru acestea este ca tu, sa te simti bine atunci cand le folosesti.

Traim in mileniul inovatiilor tehnologice, oricine are dreptul la o viata mai buna, mai usoara si acest lucru este posibil cu ajutorul accesoriilor wireless.

Fiindca tu esti unic, si noi iti personalizam protezele si accesoriile auditive!

Audionova, prin intermediul celor  42 de centre specializate din toata tara, va ofera posibilitatea probarii acestor accesorii wireless pentru a intelege eficienta si usurinta uitilizarii lor.

Fii in pas cu tehnologia in domeniul aparatelor auditive!

Intra acum pe http://www.audionova.ro/produse-si-solutii/tehnologie/comunicare-wireless

Ramona Milstin- Tehnician Acustician-Audioprotezist